Natječaji

OBJAVA REZULTATA 2. LAG NATJEČAJA ZA TO 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”

Na 15. sjednici Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe Una donesene su Odluke o odabiru projekata i Rang lista za 2. LAG Natječaj za tip operacije 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”, a koji je sukladan TO 4.1.1. iz Programa ruralnog razvoja RH, otvorenog 19. lipnja 2019. godine. U ovom Natječaju na raspolaganju je bilo 2.200.531,00 HRK.

Temeljem Pravilnika o provedbi Podmjere 19.2. »Provedba operacija unutar CLLD strategije«, Podmjere 19.3. »Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a« i Podmjere 19.4. »Tekući troškovi i animacija« unutar Mjere 19 »Potpora lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice)« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. LAG Una nakon odabira projekata, podnosi Zahtjeve za potporu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) koja vrši administrativnu kontrolu, nakon čega APPRRR izdaje Odluku o odbijanju Zahtjeva za potporu ili Odluku o dodjeli sredstava.

LAG Una čestita svim nosteljima projekata te im želimo uspješnu provedbu projektnih aktivnosti!

Konačnu Rang listu možete pogledati OVDJE.