Novosti

Poziv za popunjavanje online upitnika – pomoć u provedbi empirijskog istraživanja u izradi doktorske disertacije

Pozivamo sve zainteresirane za pomoć u provedbi empirijskog istraživanja u okviru doktorske disertacije čija tema obuhvaća područja PP Lonjsko polje, PP Žumberak – Samoborsko gorje i PP Papuk.

Podaci u okviru empirijskog istraživanja se prikupljaju putem online anketnog upitnika, kako bi se došlo do aktualnih posjetitelja koji su neki od promatranih parkova prirode posjetili do unazad godinu dana (PP Žumberak-Samoborsko gorje, PP Lonjsko polje i PP Papuk).

Anketni upitnik je usmjeren na ispitivanje stavova, razmišljanja i percepcije posjetitelja u parkovima prirode. Kao takav, sastavni je dio empirijskog istraživanja u okviru doktorske disertacije „Održivost turizma parkova prirode optimalnim umrežavanjem i korištenjem resursa“.

Anketni upitnik je u potpunosti anoniman, a odgovori i rezultati istog isključivo se koriste u gore navedene svrhe. Anketni upitnik se sastoji od 34 pitanja koja ne zahtijevaju nikakve osobne i osjetljive informacije od ispitanika. Za ispunjavanje je potrebno do 10 minuta.

Poveznica na online anketni upitnik:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdg4R1JAlFJ414KasKQR90ROVhktKLy0-swBiN8-6a6xFYog/viewform

Zahvaljujemo svima na izdvojenom vremenu i doprinosu održivom turizmu u parkovima prirode.