Novosti

POZIV NA RADIONICU„Poticaj razvoja i unapređenja ruralnog turizma na poljoprivrednim obiteljskim gospodarstvima“

Pozivamo sve zainteresirane nositelje i članove OPG-ova s područja LAG-a Una, kao i sve druge koji imaju u planu bavljenje ruralnim turizmom, da nam se u subotu, 7. listopada 2023. godine od 9:00 sati pridruže na radionici „Poticaj razvoja i unapređenja ruralnog turizma na poljoprivrednim obiteljskim gospodarstvima“.

Radionica će se održati pod stručnim vodstvom dr.sc. Draženke Birkić, v.predavačice u sklopu manifestacije Kestenijada 2023. u Hrvatskoj Kostajnici na adresi Trg Nikole Šubića Zrinskog 1 (prostor gradske vijećnice).

Za sve sudionike osiguran je ručak, a nakon toga i nezaobilazan posjet gradu te uživanje u čarima jeseni, kestena i svega ostalog što Kestenijadu i Hrvatsku Kostajnicu čini posebnom.

Molimo Vas da svoj dolazak obavezno potvrdite putem e-maila: info@lag-una.hr ili telefonski na: 099/207-8874.

Radionica je dio projekta suradnje Zelena priča koji provode tri lokalne akcijske grupe – LAG Una, LAG Vallis Colapis i LAG Petrova Gora. Projekt je sufinanciran kroz Podmjeru 19.3. “Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a” u okviru Mjere 19. “LEADER – CLLD” Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Veselimo se Vašem dolasku!