Novosti

OBJAVLJEN POZIVNI NATJEČAJ ZA PODNOŠENJE PRIJAVA MALIH PROIZVOĐAČA S PODRUČJA POGOĐENOG POTRESOM U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI ZA DODJELU POTPORE U OBLIKU DIZAJNA I PROMIDŽBE

Objavljen je pozivni natječaj pod nazivom Solidarno za male proizvođače koji je namijenjen za sve male proizvođače koji su registrirani na području pogođenom potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Natječaj je namijenjen za sve registrirane OPG-ove, obrte, mikro i mala poduzeća koji nemaju više od 5 zaposlenih.

Kroz natječaj će biti odabrano 10 korisnika, a svaki izabrani korisnik će u sklopu projekta dobiti:

  • uslugu kreiranja novog vizualnog identiteta ili redizajn postojećeg
  • dizajn naljepnica za 3 proizvoda
  • tisak naljepnica u ukupnoj količini od 300 komada
  • postavljanje i upravljanje Facebook profila jedan mjesec (strategija komunikacije, povezivanje s kupcima)
  • savjetovanje, usmjeravanje i podršku u trajanju od 5 mjeseci.

Prijaviti se možete putem web stranice Kreativne agencije D.POINT – link na pozivni natječaj: https://dpointis.com/natjecaj.html – ispunjavanjem prijavnog obrasca, bez dodatne dokumentacije.

Prijave su otvorene do 20. lipnja 2021. godine do ponoći.

Nositelj projekta je Kreativna agencija D.Point, a projekt je financiran od strane Zaklade Solidarna kroz Fond5.5 sa 135.000,00 HRK financijske potpore.

Potpora ima za cilj poticanje lokalnog gospodarstva i pružanje podrške malim proizvođačima i prerađivačima, naročito sada kada je mnogima poslovanje ugroženo uslijed potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju. Ovom potporom davatelji žele pomoći lokalnim proizvođačima da se uz pomoć dizajna što bolje pozicioniraju na tržištu i lakše dođu do kupaca za svoje proizvode, a u konačnici im želime dati razlog više za ostanak na Banovini u ova izazovna vremena.

Link na obavjest na Facebook stranici D.point kreativne agencije –https://www.facebook.com/agencijadpoint/photos/a.1440870979561075/2896829340631891.