Novosti

Izobrazba – INTERPRETATORI BAŠTINE

U sklopu projekta suradnje LAG-ova RH, LAG Una organizira izobrazbu o interpretaciji i inovativnom pristupu prezentacije baštine u trajanju od 3 dana koja će se održati od 3.5. do 5.5.2023. godine u Majuru (u Centru vune Majur – Davorina Trstenjaka 29), u vremenu od 9:00 do 17:00 sati.

Radionicu će voditi trenerica certificiranih vodiča interpretatora i interpretatorica oživljene povijesti organizacije Interpret Europe s najduljim iskustvom u Hrvatskoj – Iva Silla.

Svi sudionici imat će priliku slušati o vještinama osobne interpretacije, alatima i tehnikama vodiča i drugih osobnih interpretatora, alatima za razvoj lika, o uključivanju posjetitelja i stvaranju dubljih veza i značenja, igrifikaciji, stvaranju zaigranog istraživanja…

Edukacija je namijenjena prvenstveno onima koji imaju doticaja s turizmom ili bi se u budućnosti željeli baviti nekim aktivnostima u turizmu.

Sva tri dana sudionici će imati osiguran ručak, piće i osvježenje na pauzama.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje slanjem motivacijskog pisma na mail info@lag-una.hr do 27.4.2023. do 12:00 sati.