OTVORENA SEZONA SPAČEKA U HRVATSKOJ - POSJETILI PODRUČJE LAG-a UNA

Ispis
Kreirano 02 Travanj 2019

Otvorena je sezona za sve članove i simpatizere Hrvatskog 2cv Citroen Kluba protekli vikend u Adrenalin parku Sunja u selu Pobrđani 30. i 31. 03.  i to s idejom proslave 50. godina modela Ami 8 koji je 1969. godine upravo u mjesecu ožujku naslijedio svojeg starijeg brata Amija 6.
Na pikniku se okupilo  52 sudionika u 26 vozila.

U subotu 30. ožujka 2019. započeo je ranije najavljeni Raid u zaboravljeno koji je zamišljen kao jedinstvena prilika da se posjete posebnosti i specifičnosti ovog dijela Banovine i Pounja te pokažu turistički i gospodarstveni potencijali. 

 Sudionici su sa spačekima posjetili područje LAG-a Una i nekoliko naših članova. Na OPG-u Lenac posjetitelji su imali priliku uživati u polusatnoj prezentaciji i kušanju proizvoda od buča i kestena. Na OPG-u Frana Filara, koji se bavi uzgojem aronije, posjetitelji su mogli kušati proizvode od aronije, a svoje su proizvode predstavili gospodin Milan Bašić (med) te VMS Grafički obrt iz Majura. Domaćini iz Majura su darovali svim posjetiteljima bedževe i upaljače s otisnutom posvetom na ovu posjetu sa spačecima i amijem u logotipu.
Nakon posjeta obitelji Lenac, posjetitelji su posjetili Hrvatsku Kostajnicu i Caffe bar Kostariku uz rijeku Unu, a u Majuru im je predstavljen i rad LAG-a Una.

Spačeki su sljedećeg dana posjetili OPG Džakula, a dvodnevno druženje završilo je u Velikoj Gradusi kod obitelji Vujčić.   

 

Više o ovom događaju pogledajte ovdje 

Impressum

Lokalna akcijska grupa UNA

Sv. Mihovila 2
44430 Majur

Klementina Karanović
predsjednica
098/262-970

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebook stranici

Područje LAG UNA

LAG UNA pokriva teritorij od 1.046,27 km2 na kojem živi 15.758 stanovnika