Koncert u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Hrvatskoj Kostajnici

Ispis
Kreirano 12 Travanj 2018

U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Hrvatskoj Kostajnici, 21. travnja 2018. godine, od 18:30h, pod vodstvom dirigentica: Martine Divjak i Tene Maletić, održat će se koncert dječjih zborova «SCHUBERTINE I VIVALDINE» & zbora dječaka «BOYSVOICE» Pjevačkog studija Mozartine iz Zagreba, a ulaz je slobodan!

Kada govorimo o radu Pjevačkog studija Mozartine, govorimo o velikom broju koncerata održanih u prekrasnim koncertnim dvoranama i sakralnim prostorima diljem Hrvatske, ali također i o brojnim turnejama na području Europe i Sjedinjenih Američkih Država. Studio je surađivao sa brojnim renomiranim glazbenicima i orkestrima (Simfonijski orkestar HRT-a, Accoustic Projekt Zagrebačke filharmonije, Big bend HRT-a, i drugi), a zborovi koji djeluju unutar studija tijekom godina postojanja osvojili su veliki broj nagrada na hrvatskim natjecanjima zborova, sudjelovali kao gosti na brojnim hrvatskim i stranim zborskim festivalima, snimili veliki broj emisija za hrvatske i strane televizijske i radio postaje, sudjelovali na brojnim humanitarnim i sličnim događanjima i drugo.

Pjevački studio "Mozartine" postiže iznimne rezultate stvarajući nove nade hrvatske glazbene scene, razvijajući ispravan glazbeni ukus kod mladih pjevača, oduševljavajući publiku širom domovine i inozemstva te pridonoseći povećanju ugleda i kulture grada Zagreba i svoje domovine. Ovaj način rada kojim se od „malih nogu“ pravilno glazbeno usmjeravaju mladi pjevači i pjevačice pokazao se kao najbolja škola za djevojčice, dječake i djevojke, nakon koje se veliki broj njih nastavlja baviti glazbom. Tako mnoge djevojke upisuju solo-pjevanje u glazbenim školama, te kasnije na Muzičkoj akademiji ili se nakon „prerastanja“ djevojačkog zbora ponovno amaterski bave glazbom unutar sastava “Ex Mozartine”.

Upravo zbog svega navedenog, iznimne kvalitete Pjevačkog studija Mozartine i njihovog poklona nama, počastimo ove drage goste dolaskom na koncert u što većem broju i uživajmo!

 

 

Impressum

Lokalna akcijska grupa UNA

Sv. Mihovila 2
44430 Majur

Klementina Karanović
predsjednica
098/262-970

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebook stranici

Područje LAG UNA

LAG UNA pokriva teritorij od 1.046,27 km2 na kojem živi 15.758 stanovnika