Predstavljamo: OPG BOROJEVIĆ

Ispis
Kreirano 27 Siječanj 2016

Trud i rad su najbolji pokretači ideje, rekao bi Milan Borojević, nositelj svog OPG-a koji se nalazi u selu Trgovi nedaleko Dvora. Ovaj ''profesionalni seljak'', kako se od šale voli zvati, svoju ideju je pokrenuo 2003. godine kada je na svojoj rodnoj zemlji posadio plantažu lješnjaka od 3 hektara.

Tu istu plantažu danas, 13 godina poslije, krasi 1800 stabala lješnjaka, kao i nove kulture poput konoplje, lana i miješanog voća. Da je iza OPG-a Borojević dalek i vrijedan put, dokazuje i posjedovanje ekološkog certifikata. Osim što se OPG može pohvaliti ekološki proizvedenim sirovinama, mogu se pohvaliti i svojim finalnim proizvodima poput poznatog ulja od lješnjaka, lana i konoplje, brašna bez glutena od lana i konoplje, čaja cvijeta konoplje, proteinskog praha od konopljinih sjemenki i medenjacima od konopljinog brašna. Svi proizvodi su svoju kvalitetu dokazali na niz sajmova i manifestacija diljem Hrvatske stekavši svoje stalne kupce koji uživaju u ovim provjerenim proizvodima.

OPG kontinuirano radi i na razvoju novih proizvoda i na testiranju inovativnih ekoloških ambalaži iz čega su proizašli najnovije linije proizvoda. Novu PREMIUM QUALITET liniju predvodi prženi pasterizirani lješnjak u staklenoj ambalaži dok će nova LIMITED EDITION linija biti novina na našem tržištu i šire, najavljuje Borojević.

OPG Borojević, kao jedan od istaknutijih ekoloških proizvođača u Sisačko-moslavačkoj županiji, je član Eko udruge ''Izvor'' i inicijator pokretanja 1. sajma ekoloških proizvoda, a kao član LAG-a UNA, Borojević je glavni zagovaratelj Banovine kao čistog potencijala za ekološku proizvodnju.

 

Impressum

Lokalna akcijska grupa UNA

Sv. Mihovila 2
44430 Majur

Klementina Karanović
predsjednica
098/262-970

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebook stranici

Područje LAG UNA

LAG UNA pokriva teritorij od 1.046,27 km2 na kojem živi 15.758 stanovnika