Predstavljamo: TZG Hrvatska Kostajnica & Kestenijada

Ispis
Kreirano 07 Listopad 2015

Turistička zajednica Grada Hrvatska Kostajnica je osnovana 1998. godine sa zadaćom promocije i prezentacije vrijednosti i ljepota Hrvatske Kostajnice i cijelog Pounja kao nove destinacije kontinentalnog turizma. Turistička zajednica je glavni organizator mnogih lokalnih događanja poput Fašnika, Potraga za pisanicama, Međunarodne Una regate, Likovne kolonije, višemjesečnog programa ''Ljeto uz Unu'' i najpoznatije manifestacije Kestenijada.

Kestenijada u Hrvatskoj Kostajnici je postala prepoznatljiv brand diljem Hrvatske zahvaljujući kontinuiranom radu, entuzijazmu i upornosti malog kostajničkog tima, na čelu s direktoricom Turističke zajednice, Mirjanom Lahovsky - Žličarić.

Dobra kulturna, gastronomska i zabavna ponuda Kestenijade svake godine privuče više od 20 tisuća posjetiitelja zbog čega mala i mirna Kostajnica na nekoliko dana postane središte svih događanja u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Kestenijada je svakako postala primjer dobre prakse kako se zajedničkim i pametnim djelovanjem može postići višerostruki doprinos za sredinu i zajednicu.

Ove godine se održava 18. Kestenijada koja će se održati od 8. - 11. listopada 2015. godine.

Više o programu ovogodišnje Kestenijade ovdje.

 


Impressum

Lokalna akcijska grupa UNA

Sv. Mihovila 2
44430 Majur

Klementina Karanović
predsjednica
098/262-970

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebook stranici

Područje LAG UNA

LAG UNA pokriva teritorij od 1.046,27 km2 na kojem živi 15.758 stanovnika